Καλό Σαββατοκύριασκο με συνταγή από Αντώνη!
«Σπαγγέτι
με θαλασσινά,φρέσκα μυρωδικά,ζαφορά με λευκό
κρασί και κρέμα γάλακτος»
ΥΛΙΚΑ
·
500 γρ Θαλασσινά καλιμάνης
·
Μισό κιλό
σπαγγέτι
·
Φρέσκο
κρεμμύδι
·
Ελαιόλαδο
·
Ρίγανη-Δυόσμο-Τοματίνια
·
100γρ Κρέμα
γάλακτος
·
Αλάτι-Πιπέρι
·
1 σκελίδα
σκόρδο
·
1 ποτήρι
κρασί
·
Λίγους
στιμώνες από ζαφορά ή σαφράν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε
τα θαλασσινά με τα μυρωδικά τα τοματίνια και το σκόρδο.Ρίχνουμε το κρασί και
όταν εξατμιστεί ρίχνουμε την κρέμα για να δέσει η σάλτσα.Ρίχνουμε τη σάλτσα
πάνω από τα καυτά σπαγγέτι και σερβίρουμε
0 σχόλια